Ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες για τη διασφάλιση της υγείας και της σωστής ανάπτυξης των παιδιών είναι ο συνδυασμός συστηματικής άθλησης και ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Έτσι και στο παιδικό σταθμό μας τίθεται ιδιαίτερα ψηλά η σωστή και ορθή παροχή γευμάτων στους μικρούς μας φίλους…

Η μεσογειακή διατροφή και η τροφική πυραμίδα αποτελούν για εμάς το ιδανικό διατροφικό πρότυπο με άριστα οφέλη για την υγεία των παιδιών. Επιλέγουμε έτσι σε καθημερινή βάση φρέσκα φρούτα, λαχανικά ψάρια αλλά και κρέας να πλαισιώνουν και να ενισχύουν το διατροφολόγιο μας πάντα στο μέτρο που τους αναλογούν ώστε να προκύπτει μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Τα φαγητά παρασκευάζονται στο χώρο του σχολείου από αγνά υλικά σεβόμενοι τους υγειονομικούς κανόνες και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού (αλλεργίες κ.α)

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό τον παράγοντα γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα μιας σωστής διατροφής – σύμμαχο για την υπόλοιπη ζωή του παιδιού.

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο!

 

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

 

 

 

Baby Parking Patras

Τα πιο πρόσφατα

Instagram

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…