Κατανοούμε τις ανάγκες των παιδιών, τις ανησυχίες των γονέων γι’ αυτό και οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στην διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Οι εσωτερικοί χώροι του σταθμού μας είναι διαμορφωμένοι με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών. Όλες οι αίθουσες, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι, ξεχωρίζουν για την άνεση, την καθαριότητα, τη φωτεινότητα και γεμάτο χρώματα ζωγραφιές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για παιδιά κάθε ηλικίας.

Όλος ο χώρος του Baby Parking Patras καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα μαγνητοσκόπησης το οποίο αποσκοπεί στο να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο η καταγραφή οπουδήποτε περιστατικού τόσο για την ασφάλεια των ιδίων των παιδιών όσο και για την πιο ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του σταθμού μας.

Εξίσου ελεγχόμενη είναι η κεντρική είσοδος του σταθμού μας η οποία είναι σε σταθερή βάση κλειδωμένη και η επικοινωνία γίνεται μέσω  θυροτηλεόρασης.

Ο προαύλιο χώρος είναι περιμετρικά περιφραγμένος και ελεγχόμενος.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης συνδυασμένο με ειδικές εσωτερικές πυράντοχες σκάλες καθώς και πυραντοχη εξειδικευμένη πόρτα κουζίνας εγκεκριμένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όλοι οι παραπάνω κανόνες ασφαλείας έρχονται να συνδυαστούν με την μόνιμη εποπτεία που έχουν τα παιδιά εντός του παιδικού σταθμού.

 

 

Ασφάλεια

 

Κλειστό Κύκλωμα

Ο χώρος ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με καταγραφή εικόνας όλο το 24ωρο Ν2472/97.

 

Σύστημα Πυρόσβεσης

Εγκατάσταση αυτόματης πυρόσβεσης πυρανίχνευσης, εσωτερικές πυράντοχες σκάλες εγκεκριμένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Ασφάλεια Εισόδου-Εξόδου

Η είσοδος στον παιδικό σταθμό είναι μονίμως κλειδωμένη και ελεγχόμενη, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

 

Αντισεισμικός Έλεγχος

Σύμφωνα με το Πιστοποιητικό Προσεισμικού Ελέγχου, όλο το κτήριο είναι απόλυτα ασφαλές, σε περίπτωση σεισμού.

Baby Parking Patras

Τα πιο πρόσφατα

Instagram

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…