Βρεφονηπιακός Σταθμός

Στον παιδικό μας σταθμό οι σχολικές γιορτές ιεραρχούνται ιδιαίτερα ψηλά ως πολύ σημαντικός δείκτης τόσο της συνεργασίας των παιδιών όσο και των οφελών που προκύπτουν για την γενικότερη κουλτούρα και παιδεία των μικρών μας μαθητών.

Η προετοιμασία και η υλοποίηση μιας σχολικής γιορτής αφορά και αναπτύσσει όλους τους τομείς της προσωπικότητας των παιδιών καθώς κατανοούν τη σημασία τους μέσα από συζητήσεις εντός των τάξεων – κατευθυνόμενα από τις παιδαγωγούς – μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας κατασκευάζοντας όλοι μαζί τα θέματα των γιορτών. Αναπτύσσουν μέσα από αυτό τρόπους συνύπαρξης με τους συμμαθητές τους, καλλιεργούν τον προφορικό τους λόγο ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, αναπτύσσουν την δημιουργική φαντασία τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αισθάνονται ανεξάρτητα και νιώθουν ότι προσφέρουν συλλογικά στην ομαδική προσπάθεια του εγχειρήματος μια σχολικής γιορτής προάγοντας ταυτόχρονα και την κοινωνικοποίηση τους.

 

 

Baby Parking Patras

Τα πιο πρόσφατα

Instagram

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…